Sesongåpning 2021

Finn-frem-dagen

på Kalvøya 1. mai foregår i tidsrommet kl. 10.00 til 14.00.

Flaggsprettens stand finner du med det samme du kommer over broen. Ved frammøte kan du få utdelt et eller to kart med postene inntegnet. Disse postene står ute hele sesongen.

Du kan også laste ned Kalvøya kartet image/svg+xml herfra. Denne filen inneholder kart og kulturminneposter.

I år kan vi gjenoppta tradisjonen med sesongåpning av Flaggspretten og Finn-Fram-dag på Kalvøya lørdag 1. mai i tiden kl. 10.00 til 14.00, men i en forenklet versjon. Til de som ikke har skrevet ut kart fra nettet, vil det bli utdelt kart over grønn tur B, som har stått ute siden 27. mars, og av blå tur K som nå er tilgjengelig. Vi selger konvolutter med hele opplegget. Det er dessuten lagt opp en kort, enkel natursti, samt at vi tilbyr innføring i bruk av kart og kompass. Barn som deltar vil få utdelt enkle premier.
Øvrige aktiviteter som EKT-løp og servering av boller, saft og kaffe, er beklageligvis ikke en del av opplegget i år.
Ønsker dere å gå tur fra andre steder denne dagen, har vi i tiden kl. 10.00 til 14.00 salg av Flaggspretten fra parkeringsplassen på Burudvann og ved Øverland gård.
Månedens post i mai er på kart Køllen og kartet kan lastes ned her: Månedens kart Da det fortsatt er en del snø i deler av terrenget, anbefaler vi imidlertid at dere drøyer denne turen noe.

Deltakerkonvolutter for Flaggsprettener til salgs for kr 400,-

PS! For å se når turene blir satt ut, se her.


Tilbake til hovedsiden image/svg+xml Nedlasting av kart.